PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els actes esportius triomfen durant la Festa Major de la Seu

Bona rebuda a la vintena d’actes organitzats com a Esport&Festa

Per El Periòdic

L’activitat de bàsquet 3x3 de l’Esport&Festa.
L’activitat de bàsquet 3x3 de l’Esport&Festa. | El Periòdic
L’Esport&Festa, la vintena d’actes esportius de la Festa Major de la Seu d’Urgell, ha tingut novament una bona rebuda. El regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, va esmentar especialment la bona rebuda dels torneigs que mantenen any rere any el poder de convocatòria, en molts casos amb renovació generacional i l’entrada de colles joves.
 
Alberich va assenyalar per exemple que el torneig de bàsquet 3x3 va cobrir totes les places. El mateix va passar als de futbol 7, tennis i pàdel que es van celebrar dissabte al matí a la zona esportiva, on fins i tot hi va haver alguna llista d’espera. Una matinal que es va completar amb les activitats aquàtiques.
 
Un altre element important ha estat les presentacions d’equips de futbol i futbol sala de la ciutat. Dissabte es va presentar el CF Castellciutat, que va guanyar davant el Bellver per 3-0. I diumenge, el camp de futbol es va omplir per al partit amistós de La Seu FC, que va perdre amb l’Oliana 0-1. La Seu torna a la competició des de Quarta Catalana, mentre que l’Oliana seguirà enguany a Tercera. El mateix dia es va presentar els equips de base del CE Ciutat La Seu, que va rebre la visita de la nova campiona olímpica Maialen Chourraut. La palista va signar per a la col·lecció del club una samarreta de l’equip quatribarrat i una de la Real Sociedad.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT