PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlex Martínez perd el passaport i no va a Lituània

La sub-21 viatja amb una llista de disset jugadors al camp de l'últim classificat

Per Iván Moure

Àlex Martínez, en un partit de la temporada passada amb l'FC Andorra.
Àlex Martínez, en un partit de la temporada passada amb l'FC Andorra. | FCA
El jugador del juvenil del Futbol Club Andorra Àlex Martínez va perdre el passaport el passat dimarts quan es dirigia a l’últim entrenament de la selecció sub-21 abans de viatjar en bus cap a Barcelona, on es desplaçaven en avió cap a Lituània per afrontar el penúltim partit corresponent a la fase de classificació per a l’Europeu 2017 de la categoria.
 
Així doncs l’internacional es va quedar a Andorra, donat que tot va succeir a última hora i no hi havia marge de temps per tractar de fer-se un de nou.
 
Així doncs Justo Ruiz va desplaçar-se a terres lituanes amb una llista de disset jugadors per mesurar-se al camp del cuer i l’únic equip contra el qual s’han pogut sumar els tres punts (1-0 a l’Estadi Comunal).
 
La baixa d’Àlex Martínez suposa un gran contratemps per al seleccionador, ja que en principi comptava amb un lloc a l’onze inicial. La progressió en els darrers mesos fins i tot ha fet que Koldo l’afegís a la preconvocatòria de l’absoluta contra Letònia –juntament amb Jordi Aláez, que sí ha pogut desplaçar-s’hi–, esperant que que jugués el compromís de la sub-21 per recuperar-lo i decidir si comptava amb ell per a la llista de divuit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT