PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Facilitats per veure la brama del cérvol a l’Alt Pirineu

Els espais protegits programen excursions guiades

Per EL PERIÒDIC

Brama del cérvol
Brama del cérvol | LLEIDATUR
Amb el canvi d’estació, el paisatge dels parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la Reserva Nacional de Caça del Boumort es transforma. Durant aquesta època la zona acull un dels millors espectacles de la natura que es pot observar des de mitjans de setembre fins a mitjans d’octubre: la brama del cérvol. 
 
Per facilitar l’accés a aquest espectacle, diferents cases de turisme rural del Pallars Jussà, conjuntament amb una empresa de taxis 4x4, ofereixen paquets turístics que inclouen l’allotjament, el trasllat a la Reserva del Boumort (situada al nord-est de la comarca del Pallars Jussà) amb 4x4 i un guia especialista que facilita l’accés als llocs on es pot sentir la brama en primera persona. 
 
A més, coincidint amb l’època de l’aparellament, és fàcil observar els grans ungulats pel bosc o, fins i tot, creuant els camins i les carreteres. El moment òptim per sentir bramar els mascles són les primeres hores del dia (quan despunta el sol) o al capvespre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT