PUBLICITAT

Pas de la Casa

Restricció als camions de 7,5T al Coll de Pimorent

La prohibició només afecta al transport de carburants

Per MARISA DA COSTA

Entrada al túnel de Pimorent.
Entrada al túnel de Pimorent. | RTVA
Fins el proper dia 23 de setembre, els camions amb un pes superior a les 7,5 tones tenen restringit el seu pas pel Coll de Pimorent a causa de les obres de millora que l’Estat francès està desenvolupant a la carretera RN-320.

La prohibició de circulació, que només s’aplica de dilluns a divendres i des de les vuit del matí fins a les vuit del vespre, no afectarà desmesuradament als transportistes que porten a Andorra els productes d’importació. Únicament els camions que fan arribar al país el carburant es veuran perjudicats per aquest tancament al trànsit. A nivell nacional, només «tres o quatre vehicles», tal com informa el representant de l’Associació de transportistes de mercaderies, Víctor Filloy, es veuran afectats pel tancament. 
 
Ruta alternativa / Els camions que transporten el carburant fins al Principat, en vista de la restricció de passar pel túnel per traslladar substàncies perilloses, hauran de canviar la seva ruta habitual per passar per Espanya i arribar per la frontera del riu Runer.
 
A banda dels encarregats de portar els carburants, el tancament del coll de Pimorent no tindrà repercussió en altres transportistes, vist que tenen la possibilitat d’emprar el túnel per dur els productes a lloc i hora pactats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT