PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Betis i Barça, primers testos de pretemporada per al MoraBanc

El duel d’avui es podrà veure en directe a través del web d’ATV i el de demà, pel canal televisiu

Per El Periòdic

Albicy practica el tir en el primer entrenament de la pretemporada, el 24 d’agost passat al Poliesportiu.
Albicy practica el tir en el primer entrenament de la pretemporada, el 24 d’agost passat al Poliesportiu. | Maricel Blanch
El BC MoraBanc Andorra afronta aquest cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta els dos primers test de la pretemporada. Després de dues setmanes de treball, el nou projecte de Joan Peñarroya comença a posar-se a prova demà davant del Real Betits Energia Plus i diumenge contra el Fc Barcelona Lassa. Serà la primera oportunitat de veure en acció amb els colors del MoraBanc Andorra els Albicy, Antetokounmpo, Nacho i companyia.
 
Els dos enfrontaments formen part del nou Circuit Movistar de pretemporada que organitza l’ACB i que compta amb les retransmissions televisives per diversos mitjans com un dels principals atractius. El partit d’avui a les 20.00h contra el Real Betis es podrà veure en directe a través del web andorradifusió.ad o de Movistar Deportes 1 a la fibra d’Andorra Telecom. El partit contra el Barça de demà a les 18.00h. es veurà en directe a ATV i també a Movistar Deportes 1.
 
«L’important per nosaltres ara mateix és conèixer-nos perquè tenim molts jugadors nous i això no ho podem resoldre en dues setmanes», va alertar un Peñarroya que va fer una repassada dels primers dies d’entrenament, sobre els quals remarca: «Hem estat incidint sobretot en la càrrega física i mica en mica anem incorporant els conceptes tàctics». Sobre la identitat de l’equip el tècnic tricolor ha afirmat que «està clar que tenim més capacitat atlètica i amb un joc de transició més vertical de la que teníem abans però encara és massa d’hora per dir com serà l’equip, hem de seguir treballant». 
 
En relació a les absències d’Schreiner, Shermadini i Burjanadze, cap excusa «ja sabíem que hi havia preeuropeu i la part positiva és que els tres juguen i estan en forma».
 
Sobre els nous, va treure les primeres conclusions. Sobre Albicy: «Ve de ser un jugador important a la lliga francesa i ho està demostrant en els entrenaments. Pot ser un jugador amb molt bon rendiment des del primer moment». Antetokounmpo i Walker «són dos rookies amb molt potencial tant atletic com tècnic i amb molta gana». Jelinek es tracta d’un «jugador amb experiència a la lliga, que tot i la seva joventut és un element contrastat»; i Stevic i Nacho Martín són «jugadors experts que estan ajudant i ajudaran molt l’equip».
El jugador croat Filip Toncinic formarà part de l’equip i podria disposar d’alguns minuts, així com els joves Nikola Maric, Hugo Schneider i Wally Niang.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT