PUBLICITAT

OLIANA

Oliana vol agermanar-se amb el poble sard d’Oliena

Una representant de l’Oficina de Turisme s’ha desplaçat a l’illa italiana

Per EL PERIÒDIC

Una imatge del poble d’Oliena, a Sardenya.
Una imatge del poble d’Oliena, a Sardenya. | EL PERIÒDIC
L’Ajuntament d’Oliana prepara l’agermanament amb el poble sard d’Oliena, després que el ple va aprovar que es faria aquest pas «tan bon punt es trobessin els mitjans per fer-ho», segons informa Ràdio Seu.

L’intercanvi cultural serà possible gràcies a «la il·lusió i la implicació» d’alguns veïns del poble i la voluntat del consistori, que iniciarà els tràmits a través del programa europeu Europe for Citizens, de l’Agència per l’Educació i la Cultura de la Comissió Europea. Una representant de l’oficina de turisme s’ha desplaçat recentment a Sardenya per treballar sobre la sol·licitud i ha aprofitat per portar diversos fulletons informatius sobre el poble sard que s’han exposat a l’espai turístic. Amb la presentació conjunta del projecte, es busca cobrir els costos del viatge a l’illa de diversos representants de les associacions culturals olianeses, i el viatge dels representants d’Oliena a la vila de l’Alt Urgell.

El poble d’Oliena es troba situat al centre de l’illa de Sardenya, a 20 minuts de la costa, i dins el Parc Natural del Golfo di Orosei e del Gennargentu. Els dos pobles comparteixen altres característiques com el clima i un entorn paisatgístic molt semblant, i a Oliena veneren la Mare de Déu de Montserrat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT