PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els comerciants veuen amb bons ulls l’edificació

El col·lectiu es reunirà amb el comú per formar part de l’embelliment de la zona

Per ESTEFANIA GRACIA

L’arquitecte del projecte de The Cloud, ahir.
L’arquitecte del projecte de The Cloud, ahir. | MARICEL BLANCH
Una de les premisses de l’edifici The Cloud és incorporar-se amb l’entorn i proporcionar una zona urbanística i comercial. En aquest aspecte, els veïns i comerciants de l’avinguda Meritxell estaran també afectats per aquesta nova construcció, que segons el ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, vol ser un referent a nivell internacional. 
 
La presidenta de l’associació de comerciants Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, va destacar ahir que des d’un principi han tingut present el projecte, «se’ns va ensenyar abans el pla i tot i que no se’ns van detallar tots els aspectes vam poder veure cap a on aniria». Per tant, «estem contents de poder formar part d’aquesta nova zona, ja que com a comerciants que estarem en els carrers adjacents ens veurem afectats pel The Cloud». 
 
Tot i això, els comerciants també demanen que el comú de la capital tingui present la uniformitat de la zona, ja que «el nou edifici serà molt innovador, i veure’l al costat d’un edifici de 50 anys no afavorirà molt». Per aquest fet, el col·lectiu es reunirà amb el comú per mirar de fer un pla d’embelliment en conjunt i participar també en la remodelació de la zona. En aquest sentit, els comerciants destaquen que tot i que ara mateix no es pot parlar d’una ajuda econòmica, «perquè cadascun sap que té i quins diners pot invertir», s’intentarà participar en la modernització. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT