PUBLICITAT

Andorra la Vella

Tercer test de pretemporada del MoraBanc contra el CAI

Peñarroya busca donar un pas més: «A veure si tenim més ordre en atac i perdem menys pilotes»

Per Iván Moure

Els jugadors del MoraBanc practiquen el tir a cistella en l'inici del primer entrenament de pretemporada.
Els jugadors del MoraBanc practiquen el tir a cistella en l'inici del primer entrenament de pretemporada. | Maricel Blanch
El BC MoraBanc Andorra afronta aquesta tarda el tercer test de pretemporada contra el CAI Saragossa, finalment a Ponts, després del triomf de la setmana passada davant el Real Betis i de la derrota contra el Barça a Sant Julià de Vilatorta.
 
Són ja tres setmanes d’entrenaments per al conjunt que dirigeix Joan Peñarroya i evidentment, el resultat és el que menys compta. D’inici, i aprofitant els dos amistosos anteriors, el tècnic espera una millora en tot allò que no va carburar: «Esperem fer una mica millor les coses. Espero alguna cosa més, com tenir més ordre en atac i intentar perdre menys pilotes», va apuntar.
 
També està a l’espectativa, però, de veure com assumeixen els jugadors la càrrega de sessions físiques, que a aquestes altures de temporada no són poques. «Demà [per avui] tenim doble sessió. Hem de carregar bé les bateries... I a la tarda aquest partit, que serà com un entrenament de qualitat».
 
Sobre el treball fet fins ara, Peñarroya va eludir parlar d’individualitats: «És d’hora perquè ningú em sorprengui. Hi ha jugadors que esperava menys del que estan donant, d’altres al revés, els joves van sobrats d’energia... Però estic content amb tots». Tampoc va oblidar-se de demanar paciència amb tantes cares noves: «Això té un peatge. Veig el vestidor amb ganes i crec que anem en el bon camí per arribar preparats al primer partit de lliga».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT