La sub-17 d'hoquei empata amb Àustria per acabar la lligueta

El combinat de Roger Corral acaba penúltima del grup i lluitarà a partir d'avui per la cinquena posició

Una acció d’atac d’Andorra sub-17 en el partit d’ahir contra Àustria.
Una acció d’atac d’Andorra sub-17 en el partit d’ahir contra Àustria. | Marzia Cattini
La sub-17 necessitava empatar ahir contra Àustria per eludir el darrer lloc del grup A i ho va aconseguir. El combinat que dirigeix Roger Corral va finalizar 1-1, acaba penúltima gràcies al gol average i a partir d’avui lluitarà per acabar entre la cinquena i la vuitena posició a l’Europeu de la categoria que s’està disputant a la localitat asturiana de Mieres.

La tricolor va tenir el control de la pilota davant un rival que va buscar les transicions ràpides i els contraatacs com a arma per marcar. Roc Xancho va marcar l’1-0 al minut 9 i Nil Dilmé va fallar un penal.

Àustria va buscar amb més perill la porteria de Roger Xicola i va aconseguir l’empat al meridià de la segona part (minut 29), obra de Lampert.
Dimecres, Andorra s’havia enfrntat amb Alemanya en el tercer partit de la lligueta i va perdre per 2-6. Així doncs, acaba amb un punt i avui s’enfronta al tercer del grup B, França o Suïssa.