PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Monogràfic sobre temes socials el 17 de novembre

Els dies 3, 4 i 5 d’octubre del 2017 se celebrarà una trobada de l’OSCE a Andorra, un acte internacional que ja s’està preparant

Per EL PERIÒDIC

Una sessió del Consell General.
Una sessió del Consell General. | TONY LARA
A petició del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, el pròxim 17 de novembre està previst que el Consell General celebri un debat monogràfic sobre temes socials, segons va anunciar dimecres la subsíndica, Mònica Bonell, en la roda de premsa posterior a la Junta de Presidents. 
 
Segons el calendari provisional marcat, hi haurà sessió de control al Govern els dies 4 d’octubre, 10 de novembre i 15 de desembre, i sessió ordinària els dies 20 d’octubre, i 1 i 22 de desembre. La subsíndica també va avançar que els dies 3, 4 i 5 d’octubre del 2017 se celebrarà una trobada de l’OSCE a Andorra, un acte internacional que ja s’està preparant.
 
D’altra banda, Bonell va comentar que el conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López va demanar la setmana passada la compareixença de Bartumeu en el si de la comissió de vigilància pel cas BPA perquè expliqui als seus membres els seus coneixements al respecte de les pressions que els germans Cierco haurien patit per part de l’Estat veí amb la finalitat que facilitessin informació dels moviments bancaris de Jordi Pujol.
 
Bonell també va dir que el Consell General i el Comú d’Andorra la Vella negociaran un conveni perquè el pàrquing del Parlament estigui obert al públic durant els caps de setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT