PUBLICITAT

Ordino

Ordino-Arcalís supera els objectius marcats

L’estació clou la temporada amb un 80% més de facturació i 250.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Activitats a Ordino-Arcalís.
Activitats a Ordino-Arcalís. | ESTACIÓ ORDINO-ARCALÍS
Ordino Arcalís ha tancat la temporada d’estiu amb un total de 86 dies d’activitat. I, malgrat que el Parc Agustina i el telecadira de Creussans posen punt final a l’activitat, el restaurant La Borda de la Coma es manté obert fins al 25 de setembre. L’1 de juny Vallnord – Ordino Arcalís va obrir el restaurant La Borda de la Coma i, a partir del 18 de juny, es va activar el telecadira de Creussans i el Parc Agustina. 

Aquest increment de dies d’activitat s’ha reflectit en un creixement del 80% de la facturació. El director de Vallnord – Ordino Arcalís, Xabier Ajona, destaca que amb aquestes xifres «superem l’objectiu marcat a principi de temporada d’arribar als 200.000 euros i estaríem al voltant dels 250.000 euros». 
 
El nombre de visitants que han pujat al telecadira de Creussans es tanca amb un augment del 40% respecte a l’estiu del 2015, i es registren al voltant d’11.000 passatges venuts.
 
Temporada d’hivern / L’estació ja té els ulls posats en la temporada d’hivern, que es preveu que començarà el pròxim 2 de desembre si les condicions de neu són òptimes. A partir d’ahir ja es pot comprar el forfet de temporada d’esquí amb un descompte del 15% fins al 30 d’octubre. El passi es pot comprar al web de Vallnord i a les oficines de turisme de la Massana i Ordino. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT