PUBLICITAT

viana do castelo

Martí tracta amb el titular d’Exteriors portuguès la ratificació del CDI

El cap de Govern trasllada al ministre els canvis efectuats en matèria fiscal

Per El Periòdic

El cap de Govern, Antoni Martí, amb Santos, ministre d'Afers Exteriors de Portugal.
El cap de Govern, Antoni Martí, amb Santos, ministre d'Afers Exteriors de Portugal. | SFGA
Les relacions d’Andorra, en allò que concerneix a la temàtica fiscal, van constituir els principals temes en què el cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre d’Afers Exteriors portuguès, van centrar la seva trobada ahir, a la comunitat de Viana do Castelo. Més concretament, la principal qüestió que s’abordaba durant l’encontre era la ratificació del conveni de no doble imposició entre amdós països.
Martí i Augusto Santos es van reunir a la localitat del nord de Portugal, Viana do Castelo, on Martí es va desplaçar aquest cap de setmana en el marc d’una visita oficial. Durant la reunió, tal com informa l’Executiu a través d’un comunicat, es van tractar qüestions bilaterals com la pròxima ratificació del CDI o les reformes fiscals dutes a terme per Andorra així com l’aposta per l’obertura econòmica. Martí i Santos també van parlar sobre l’agenda en curs de les negociacions per un acord d’associació amb la UE. 
Acompanyat per l’ambaixador Jaume Serra, van ser rebuts per les màximes autoritats locals, encapçalades per l’alcalde, José Maria Costa. També van assistir el president de l’Associació Empresarial de Viana do Castelo, Luis Ceia; la presidenta de l’Assemblea municipal, Flora Silva; i el degà del Col·legi de procuradors, José Carlos Resende. Durant la trobada al consistori el cap de Govern va mostrar-se agraït per la rebuda a la població d’origen d’un gran nombre de ciutadans andorrans. 
 
Visita al centre històric/ Després de la recepció a l’ajuntament, la delegació andorrana, el ministre d’Afers Exteriors portuguès i les autoritats locals van visitar el centre històric de Viana do Castelo. Allà, el cap de Govern va descobrir la cultura popular de la regió amb la visita al Museo do Traje.  
Finalment, Martí i Serra van assistir al dinar ofert per les autoritats de Viana do Castelo, sent el darrer acte del viatge que el cap de Govern va realitzar a la regió del nord de Portugal i que també el va portar a Ponte de Lima. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT