PUBLICITAT

Ordino

Un munt d’espectadors i de premis a la Pujada a Arcalís

El gal Guillaumard s'adjudica el Trofeu Joan Vinyes a l'escratx i Ramón Plaus, el millor andorrà

Per El Periòdic

El Dallara F308 Mercedes de Guillaunard, ahir a la Pujada a Arcalís.
El Dallara F308 Mercedes de Guillaunard, ahir a la Pujada a Arcalís. | JAS
La Pujada a Arcalís del cap de setmana passat va estar a l’altura de les curses que organitza l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). No va faltar el públic, que va envair les cunetes de la zona en un dia de festa del motor, al qual s’hi van donar cita fins i tot grups de motoristes per veure fins a quatre trofeus. De premis, en va haver-hi uns quants en una cita amb quatre campionats en joc i 75 cotxes participants.
 
El francès David Guillaumard (Dallara-Mercedes) es va imposar en el campionat de França Segona Divisió i va aconseguir el trofeu Joan Vinyes al millor temps escratx, de 2,22,552 , després de regalar un duel vibrant amb Dimitri Pereira (Norma 120), a qui va guanyar per poc més d’un segon, i Yannick Latreille, que va ser tercer per 22 milèsimes; Patxo Egozkue (Silver Car)va ser el més ràpid en el Campionat d’Espanya per davant de Sergi Pañella (Silver Car), que es va proclamar campió de Catalunya; i Anthony Oya (Norma) es va fer amb la victòria al Trofeu dels Pirineus.
 
El millor pilot andorrà va ser Ramon Plaus (Speed Car), en tot moment lluitant pel podi de la categoria 2 de l’Espanyol i la 1 del Català, a la qual fins i tot va ser el més ràpid en la segona de les dues carreres que es van disputar ahir.
 
Dissabte s’havia disputat una carrera, a la qual Guillaumard havia sigut també el més ràpid en el Francès i l’escratx, amb una marca de 2.24,737. Quant als certàmens espanyol i català, César Rodríguez (BRC) havia estat el més ràpid en la categoria 1, en la 2 ho va ser Javier Villa seguit per tres andorrans: Plaus –segon– Edgar Montellà –tercer– i Lluís Bigordà. En la tercdera categoria, Gerard de la Casa acabava quart.
 
Després d’aquest èxit, l’ACA ja s’ha posat mans a l’obra per a la següent cita, el ral·li d’Andorra històric dels pròxims 24 i 25 de setembre, de moment amb 120 cotxes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT