Girona

L’FC Andorra debuta en lliga amb taules contra el Girona B

El local Gallardo es fa el gol del 0-1 al primer minut i empata tot just iniciada la segona part

La pilota a la xarxa en el 0-1 a la sortida d’un córner, ahir a Fontajau.
La pilota a la xarxa en el 0-1 a la sortida d’un córner, ahir a Fontajau. | FEM GIRONA
L’FC Andorra va debutar ahir en Lliga amb un repartiment de punts al camp del Girona B (1-1).

Marc Pujol i Cristian Martínez van reestrenar-se amb la samarreta del club, com també un nou fitxatge, el migcampista Jordi Pedrós, procedent del Mollerussa. El partit, però, no va tenir molta història. Van faltar les ocasions de gol, molt típic a aquestes altures de la temporada. La primera part va ser igualada i a la segona, el filial del Girona va dur la iniciativa, tot i que els gols es van veure a pilota aturada.

El golejador de la tarda va ser el central local Carles Gallardo. Només començar el partit, en el primer minut, l’FC Andorra va gaudir d’un córner i el defensa gironí es va marcar en pròpia porteria. A la segona part, també en el primer minut de Joc, Gallardo va aprofitar a la sortida d’un servei de cantonada per empatar. El dissabte que ve, debut a casa contra un dels colíders, el Lloret.