PUBLICITAT

Trento

Esteve guanya una Copa del Món júnior de ‘roller’

El corredor andorrà d'esquí de fons està en plena pretemporada

Per El Periòdic

Irineu Esteve al calaix més alt del podi, dissabte.
Irineu Esteve al calaix més alt del podi, dissabte. | FAE
Irineu Esteve va demostrar el cap de setmana passat una vegada més que és un jove amb molt futur en l’esquí de fons. En plena pretemporada, va disputar dues Copes del Món júnior de roller-ski a Trento-Monte Bondone (Itàlia). 
 
Dissabte, va deixar tothom bocabadat en adjudicar-se la victòria en la modalitat de 5 km. en estil clàssic. L’andorrà va dominar la cursa de principi a fi i va acabar amb un crono de 17.40,5 i 50 punts FIS, amb un marge de gairebé mig minut respecte del segon classificat, el suec Algred Buskqvist, i 46 segons respecte del tercer, el també suec Gabriel Strid. De la seva banda, Carolina Vila també va tenir una actuació destacada i va finalitzar novena en fèmines.
 
Ahir, en els 7 km. patinadors, Esteve va finalitzar onzè després d’anar en tot moment amb el grup capdavanter i d’arribar al tram final escàs de forces, quan tenia possibilitats de lluitar pel podi. i Vila també va acabar onzena en noies. L’equip de fons de la FAE viatja ara a l’Stelvio, on serà de concentració per seguir preparant el curs vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT