Isola 2000

Andorra conclou tretzena al Trial de les Nacions

L'equip format per Quim Arimany, Xavi Casas i Miquel Font es troba amb un recorregut exigent

Per EL PERIÒDIC

Els components del conjunt andorrà al Trial de les Nacions.
Els components del conjunt andorrà al Trial de les Nacions. | FMA
L’estació francesa d’Isola 2000 va acollir una nova edició del Trial de les Nacions. Andorra, que competia en el grup B, va concloure en la tretzena posició, dels divuit equips que entrav en competició. Van quedar per darrera Portugal, Canadà, Luxemburg, Xile i Eslovènia.

El conjunt del Principat estava format per Quim Arimany, Xavi Casas i Miquel Font; i els tres pilots van afirmar que la prova se’ls va fer llarga i que el recorregut era dur per la tècnica que exigia al llarg de les divuit zones. Van finalitzar amb 136 punts, després de voltes de 65 i 71. La Federació Internacional de Motociclisme al darrer moment va decidir canviar el reglament i que fossin només dos els pilots que puntuaven de cada país. El guanyador de la categoria va ser Alemanya amb 2, seguit per Suècia (6) i la República Txeca, que va signar el mateix nombre de punts.

Al grup A, on només hi són els països més potents, Espanya va seguir demostrant el seu domini guanyant la seva tretzena edició de forma consecutiva, per un total de 23 que acumulen. L’equip el formaven Toni Bou, Adam Raga i Albert Cabestany. El podi el completaven Japó i Gran Bretanya.