PUBLICITAT

Andorra La Vella

La capital aposta pels monogràfics i els forfets en cultura i esports

En total s’espera assolir més de 3.000 places d’inscrits

Per EL PERIÒDIC

El cònsol menor, Marc Pons, la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Patty Bafino i el, cap d’àrea d’activitats esportives i de lleure, Josep Tudó durant la presentació.
El cònsol menor, Marc Pons, la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Patty Bafino i el, cap d’àrea d’activitats esportives i de lleure, Josep Tudó durant la presentació. | ANA / J. R.
El Comú d’Andorra la Vella va presentar ahir la nova oferta d’activitats culturals i esportives, que enguany inclou més monogràfics, un tipus de formació que tracta un aspecte determinat d’una disciplina. En aquest cas, hi haurà 34 monogràfics orientats a la música, dansa, fotografia i teatre, i d’aquests gairebé la meitat són nous d’aquest any. A més, també s’ha incrementat l’oferta de forfets per realitzar les diferents activitats culturals, un tipus d’oferta a la carta en funció de la disponibilitat de la gent que hi participa. En total s’espera assolir més de 3.000 places entre els inscrits a les activitats esportives i culturals.
 
Una de les principals novetats serà el Club de Lectura Musical amb col·laboració amb la Biblioteca Pública del Govern, que permetrà conèixer obres i compositors mitjançant obres literàries. A més, també s’inclourà nous monogràfics especialitzats sobretot en l’àmbit de la música. Una altra de les novetats serà la temàtica del Curs Jove, que enguany tindrà un toc més «vanguardista», segons la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Patty Bafino, amb la realització del disseny de cartells, pintura mural, còmic amb plastilina i la fotografia-retrat.
El gruix de les activitats tindrà lloc a la Llacuna i s’espera aconseguir prop de 600 persones amb les diferents classes i tallers. 
 
Pel que fa a la branca esportiva, les principals novetats estan relacionades amb la inclusió dels 4 clubs de futbol, com a escoles esportives, una proposta de ball esportiu que anirà dirigida a pares i fills i l’ampliació d’una de les activitats per a sèniors. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT