PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

El Canòlich Music Festival, més proper als participants

El cartell de concerts ha estat triat pel mateix públic assistent

Per EL PERIÒDIC

Lluís Plana, la consellera Francesca Barbero i el mossèn Pepe Chisvert.
Lluís Plana, la consellera Francesca Barbero i el mossèn Pepe Chisvert. | ANA / M. B.
El cartell de l’edició del Canòlich Music Festival, enguany, és especialment proper al públic que acollirà: han estat els mateixos participants els qu han triat les representacions que l’esdeveniment acollirà els propers dies 25 i 26 de novembre, amb noms com Andy Hunter o Karai.
 
A una agenda al gust de l’espectador se suma una altra novetat. L’escenari canvia d’ubicació. L’envelat es col·locarà aquest any al Prat Nou, davant del Comú de Sant Julià de Lòria, segons informa l’agència de notícies ANA. L’esdeveniment arrancarà amb el grup One i anirà seguit d’Andy Hunter, que ja hi va participar l’any passat i ara torna amb noves cançons d’estil més intimista i més social, amb un missatge sobre Déu i l’ésser humà.
 
Abans de les dues trobades musicals al vespre, però, els participants tenen una cita amb la pregària que tindrà lloc a l’església de Sant Julià de Lòria amb Kairoi, que actuarà amb l’estrena del nou disc que oficialment es presentarà al mes de desembre a Barcelona. Tancarà el festival el grup Sal 150 que està tenint una gira molt intensa i oferirà un directe «molt fort».
 
Crist Experience/ Al llarg del dissabte tindran lloc altres activitats com el concurs musical Dóna’t a conèixer perquè joves músics puguin compondre una cançó original en lletra i música sota el lema Compartim l’esperança. El delegat de Joventut del Bisbat d’Urgell, Lluis Plana, també va destacar la iniciativa del Crist Experience, que comptarà amb una desena de tallers musicals a les 16 hores al Centre Cultural i de Congressos lauredià, «que permetran viure una experiència significativa». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT