PUBLICITAT

Encamp

El premi de narrativa d’Encamp s’obre a l’Alt Urgell i Cerdanya

El certamen obre el període d’inscripcions fins el 31 d’octubre

Per EL PERIÒDIC

Alguns dels participants al concurs de narrativa, la darrera edició.
Alguns dels participants al concurs de narrativa, la darrera edició. | COMÚ D\'ENCAMP
El premi de narrativa, dedicada al terror, que anualment organitza Encamp, presenta una novetat aquesta edició: els residents a l’Alt Urgell i a la Cerdanya interessats podran participar-hi. Tal com s’informa des de la mateixa corporació de la parròquia a través d’un comunicat de premsa, els terminis d’inscripció al certamen ja són oberts. La recollida de les obres, escrites en català, finalitzarà el 31 d’octubre vinent. 
 
Es pot participar al VII Premi de narrativa fantàstica i de terror d’Encamp a través de dues modalitats: l’escrita i l’audiovisual. L’extensió dels treballs escrits ha d’estar compresa entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, amb mida 11 i tipus de lletra Times New Roman, i s’admetran un màxim de tres relats per persona. En aquesta mateixa modalitat hi haurà les categories d’infants -de 6 a 11 anys-, joves -de 12 a 16 anys-, i d’adults -a partir de 17 anys. 
 
Pel que fa a la categoria de vídeo, han de ser gravacions enregistrades amb el mòbil, tauletes o càmeres de vídeo, d’una durada d’entre 5 i 10 minuts, i en aquest cas, només hi haurà una categoria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT