PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ja són més de 1.200 els SMS rebuts per combatre la desnutrició

Unicef i Andorra Telecom mantenen els telèfons 606 i 120 en pro dels infants

Per m.c.

Josep Vilana i Marta ALberch van renovar ahir el conveni.
Josep Vilana i Marta ALberch van renovar ahir el conveni. | Maricel Blanch
Andorra Telecom ja ha rebut més de 1.200 missatges de text al número 606, via per la qual cada SMS arribat reverteix amb 90 cèntims d’euro que es destinen al projecte d’Unicef Andorra per combatre la desnutrició, Ara no podem parar. També la campanya en favor dels infants sirians obligats a abandonar les seves llars a causa de la guerra que des fa un lustre isola el seu país. En aquest cas, les trucades efectuades al 141 per aportar dos euros als refugiats, està a punt d’assolir les 1.400 participacions. 
 
La participació per lluitar contra l’afebliment dels drets dels infants amb un gest tan habitual com el d’agafar el mòbil, no s’acaba aquí. També una trucada al 120 ajuda a Unicef Andorra. En aquest cas, les aportacions de també dos euros es destinen al Congo i els esforços que s’estan esmerçant per registrar civilment els nens que neixen en zones apartades, però també per atendre’ls sociosanitàriament –a ells i a les seves famílies– amb una unitat mòbil que es trasllada als seus campaments.
 
Totes les iniciatives esmentades, així com altres en què Unicef ja treballa, seguiran fins que s’exhaureixi la campanya i seran rellevades per altres accions gràcies a la renovació del conveni de col·laboració que el director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, i la representant d’Unicef Andorra, Marta Alberch, van signar de nou el matí d’ahir i per a un període d’un any. 
 
La trobada va servir per anunciar noves accions: properament, Andorra Telecom regalarà un braçalet amb què vol tenir un detall que, d’altra banda recordarà quant es pot ajudar amb el simple gest quotidià d’efectuar una trucada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT