PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Oh, la guerra’ mostra la tolerància als més petits

L’obra a tancat la jornada el ‘Petit Cap de Setmana’ celebrat a Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Obra ‘Oh, la guerra’, ahir.
Obra ‘Oh, la guerra’, ahir. | ANA / S. F.
L’obra de teatre Oh, la guerra, de l’Animal Escola de Teatre d’Escaldes-Engordany, va tancar ahir la segona edició del Petit Cap de Setmana. La plaça Coprínceps i el Prat del Roure van ser els escenaris de la jornada que van aplegar diverses activitats amb un mateix eix temàtic: els valors humans, i dins d’aquests, la tolerància. Així, els ciutadans van poder participar en tallers de música i cuina, sessions de teatre, varietats i un pícnic electrònic, entre altres. 
 
Salomó Benchluch, conseller de Recursos Humans i Cultura del comú escaldenc, va fer una valoració molt positiva de la celebració d’aquesta segona edició, ja que el temps «és clau però més enllà d’això la resposta de les famílies, dels nens, i dels avis inclús, ha sigut emocionant», segons informa l’ANA.
 
En relació a l’obra ‘Oh, la guerra’, Benchluch va destacar que «m’ha impactat molt l’obra de teatre, perquè com sempre els nens ensenyen molt» considerant a més que aquest tipus d’activitats i iniciatives cal exportar-lo a tots els col·legis del sistema educatiu andorrà».
 
Activitats / La jornada va acollir diverses activitats, com jocs i tallers de Portugal, Nova Zelanda o el Congo, l’espectacle Jai, el mariner o una mostra gastronòmica amb els Tastets del món, on es podien trobar àpats del Líban, Turquia o Tailàndia. 
 
A banda, també es va fer el taller de danses del món, amb diferents coreografies d’Àfrica, Àsia o Hawaii. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT