PUBLICITAT

sant julià de lòria

Una tarifa plana per als usuaris de l’Escola d’art de Sant Julià

El centre elaborarà els decorats de la Temporada d’òpera d’Andorra Lírica

Per El Periòdic

Una jove usuària de l’Escola d’art de Sant Julià de Lòria, ahir.
Una jove usuària de l’Escola d’art de Sant Julià de Lòria, ahir. | Maricel Blanch
L’Escola d’art de Sant Julià de Lòria estrena una tarifa plana perquè tothom pugui gaudir del centre segons la seva disponibilitat. Els usuaris que gaudeixin de la tarifa plana podran aprendre tècniques com l’escultura, la pintura i el llenguatge visual lligat amb la tecnologia i la il·lustració, entre d’altres activitats plàstiques, com la talla de fusta o la joieria d’autor. 
 
La programació de l’Escola d’Art de Sant Julià ha estat presentada aquest dilluns a la tarda per la seva responsable, Maria Lluelles, i el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig. A més, altres novetats destacades del nou curs és que l’Escola d’art dissenyarà els decorats de la Temporada d’òpera que organitza Andorra Lírica, i que traslladarà part de les activitats a l’Hotel Glòria. 
L’activitat de l’Escola d’art s’ha reprès amb una quinzena de professors i uns 200 alumnes. El centre treballa molt de prop amb l’escola primària, ha començat a programar activitats amb els cursos de secundària i es planteja establir col·laboracions amb la UdA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT