PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un home de 65 anys, detingut per agressió domèstica

L’acusat hauria agredit la seva parella al domicili d’ambdós

Per El Periòdic

Els agents de fronteres agafen un home amb identitat falsa.
Els agents de fronteres agafen un home amb identitat falsa. | Tony Lara
Les agressions en el si de l’àmbit domèstic tornen a protagonitzar el balanç de detencions que, en el transcurs de la darrera setmana, van efectuar els agents del cos de Policia. Una de les actuacions va servir per portar davant de la justícia un home de 65 anys que, presumptament, hauria actuat amb violència contra la seva parella en el context d’una discussió conjugal i quan ambdós es trobaven al domicili que comparteixen a Aixirivall. Els funcionaris van procedir a la seva detenció la tarda del passat divendres, a Sant Julià de Lòria, pels volts de les vuit del vespre. El cas s’ha conegut arrel del balanç de detencions que el cos va efectuar des del dia 12 fins el darrer diumenge.
 
L’encarcerament de l’home no és l’única intervenció que els agents van haver de protagonitzar en relació amb una agressió domèstica. Ara fa una setmana, i segons l’informe fet públic a través del web, una dona de 29 anys va ser detinguda també a la parròquia laurediana arrel d’una suposada agressió contra la seva parella. En aquest cas, la discussió va tenir lloc pels vols de les quatre de la matinada al domicili conjugal.
 
Falsa identitat/ A banda de les actuacions per agressions, els funcionaris de duanes van detenir divendres a la frontera francoandorrana un home que hauria presentat, amb anterioritat, una identitat falsa per accedir al Principat. 
 
Per últim, cal destacar la detenció de la dona que, la matinada del passat dijous, s’estavellava a Ordino tot ocasionant danys materials. La susdita era detinguda en detectar-se-li una taxa d’alcohol de 2,39 g/l i per conduir sota els efectes del cànnabis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT