PUBLICITAT

Encamp

Torres calcula que l’heliport estarà a punt al 2018 «si tot va bé»

L’informe per validar la seva ubicació arribarà de França a finals de mes

Per Iván Moure

L’heliport d’emergències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L’heliport d’emergències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Àlex Lara
Un altre dels temes prioritaris del Ministeri d’Ordenament Territorial és el de l’heliport nacional. Toni Martí va deixar caure el dijous de la setmana passada durant la presentació l’Informe Econòmic del 2015 que tot sembla indicar que serà un dels projectes a executar l’any vinent i ahir, Jordi Torres va corroborar les paraules del cap de Govern.
 
«L’informe de França ens ha d’arribar a finals de mes», va apuntar el líder d’Ordenament Territorial. Sembla, a més, que l’Executiu espera un sí a la seva viabilitat i que l’està esperant l’informe per començar a treballar d’immediat sota unes pautes ja planificades: «Llavors farem totes les passes necessàries que ja tenim parametritzades i, si tot va bé i no hi ha cap problema, hauria d’estar acabat a finals del 2017 o principis del 2018», va assegurar.
 
Així doncs, després de tants anys de desestimar ubicacions, els terrenys propers a FEDA semblen ser els adequats per a la construcció d’una instal·lació que per a Martí és un reactivador de l’economia.
 
Sort diferent sembla que viurà el vial de Sant Julià: «No n’hem previst cap partida», va avançar Torres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT