PUBLICITAT

Andorra La Vella

La capital retira la connexió d’aigua amb l’hospital a petició d’Escaldes

El comú està disposat a reincorporar el tub en cas que sigui necessari

Per ESTEFANIA GRACIA

Entrada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Entrada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | TONY LARA
El comú d’Andorra la Vella va instal·lar un tub per proporcionar aigua potable a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HNSM) durant els talls que hi va haver (deguts al temporal) a Escaldes-Engordany. 
 
En principi, i segons va destacar ahir la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, el tub es va instal·lar «amb vocació d’esdevenir definitiu, ja que el Comú d’Andorra la Vella no tenia cap inconvenient en subministrar aigua a l’hospital, perquè va ser una demanda del propi centre sociosanitari. Però aquest està en territori escaldenc i el comú segurament ja es va comprometre a subministrar l’aigua degudament». Per tant, «se’ns ha dit que ja no necessiten el nostre subministrament i que no és necessari mantenir aquest tub extern [que connectava la instal·lació de l’hospital amb el de la capital]». Així que «hem procedit a treure’l». 
 
Tot i això, la resta de la instal·lació que s’havia fet encara hi és, perquè estava pensada per donar un subministrament definitiu, «i si algun dia es requereix novament que Andorra la Vella proporcioni aigua a l’hospital, en 30 minuts (que és el que es triga en tornar a posar el tub que s’ha extret) podrem proporcionar aigua sense cap problema». I és que la capital té «la qüestió de l’aigua molt ben preparada, ja que tenim una de les joies de la corona: el funcionament de l’aigua». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT