PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra visita el Masnou del ‘Rifle’ Pandiani

L’equip tricolor busca mantenir-se invicte contra un recent descendit

Per J. J. B. / I. M.

Jugadors de l’FC Andorra en el duel del dissabte passat amb el Lloret.
Jugadors de l’FC Andorra en el duel del dissabte passat amb el Lloret. | FCA
L’FC Andorra visita aquesta tarda (set de la tarda) el camp del CD Masnou que entrena l’exjugador de l’Espanyol, Osasuna o Vila-real Walter Rifle Pandiani.
Justo Ruiz té a tota la plantilla a disposició –tret de la baixa de llarga durada d’Aaron Sánchez– per tal de d’aconseguir l’objectiu de mantenir la condició d’invicte, després d’empatar al camp del Girona B i de vèncer el Lloret.
 
El rival és un recent descendit de la Tercera Divisió que només té cinc jugadors que continuen i han incorporat 16 cares noves. Podria ser molt significatiu saber que el Masnou ha perdut els tres primers partits de lliga però segons va apuntar Marc Pujol: «Això és anecdòtic. Poden tenir un punt d’ansietat que intentarem aprofitar, però la lliga acaba de començar».
 
Aquest partit pot significar el debut de dues de les cares noves, el porter Patet i el migcampista Moñino. Una situació que aplaudeix Marc Pujol: «Volem créixer com equip. Que estigui tothom disponible posa les coses difícils al tècnic», va apuntar. «Som conscients que necessitem una mica de temps per acabar d’acoblar-nos, però amb els nous fitxatges s’ha apostat per pujar un punt el nivell de la plantilla».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT