PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Nou programa per contractar en pràctiques joves titulats

Els aspirants s’han d’inscriure al programa de Garantia juvenil

Per EL PERIÒDIC

Cartell informatiu sobre les pràctiques remunerades de la Seu d’Urgell.
Cartell informatiu sobre les pràctiques remunerades de la Seu d’Urgell. | EL PERIÒDIC
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han sol·licitat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat una subvenció per incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, segons ha informat el consistori urgellenc.

L’objecte de la convocatòria és la contractació laboral de deu joves per dur a terme tasques de diferents tipologies a ambdues administracions, a través de contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa. Tant l’ajuntament com el CCAU, les dues úniques administracions de la comarca que s’hi podien presentar, estan a l’espera de la resolució d’aquesta convocatòria, però totes les persones interessades que reuneixen els requisits poden dirigir-se a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Quan s’hagi rebut la resolució per part del Departament, que es preveu per abans del 15 de novembre,  les dues administracions iniciaran els processos de selecció. Els destinataris hauran de complir quatre requisits: ser menors de 30 anys, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball, i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o bé un certificat de professionalitat.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, destaca que «amb aquesta iniciativa volem donar continuïtat a altres programes que hem engegat des de la comarca, per tal de donar oportunitats als joves perquè la primera experiència professional puguin realitzar-la a l’Alt Urgell».

Per la seva part, la regidora de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, assegura que «és un programa nou amb la qual es pretén continuar donant resposta a una de les prioritats de l’Oficina Jove; donar oportunitats als joves del territori d’endinsar-se al món laboral».

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell al 973 355 608, per whatsapp al 607 866 902 o de dilluns a divendres de les deu del matí a les 14.30 hores, i el dimecres de 16.30 hores a set de la tarda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT