PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El departament de VIH cobreix els casos de desinformació

Perea destaca que s’està treballant amb el ministeri per acomplir l’agenda

Per ESTEFANIA GRACIA

Un metge realitza una prova de sang.
Un metge realitza una prova de sang. | EL PERIÒDIC
Som com Som es va reunir el passat divendres amb el Ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, «i amb la junta actual del ministeri» per tractar diversos temes, entre ells el VIH, segons va matisar ahir el president de l’associació, Carles Perea. 
 
El president també va destacar que per «necessitat social, des de Som com Som vam haver de crear un departament específic del VIH i aquest està funcionant bastant bé, perquè ens estan demanant molta informació i tenim bastantes inquietuds que també li hem tramés al ministre». Tot i això, «ens trobem amb gent que té por, perquè és portadora i dins del col·lectiu tot se sap i hi ha situacions dramàtiques i d’estigma». A més, el departament està actualment recopilant informació per aportar dades i incidir més en la prevenció.  
 
Tanmateix, Perea va puntualitzar que des de l’associació «ens posem a disposició del Ministeri de Salut i treballarem conjuntament amb aquest per acomplir el que s’està treballant des d’Europa i seguir l’Agenda 2030 per eradicar el VIH».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT