PUBLICITAT

ordino

Blanco inaugura dissabte ‘La moderna aroma de la vida’

L’Era d’Ordino acollirà les 20 obres de l’artista digital i tradicional

Per El Periòdic

Una de les obres d’art digital que es veurà a la mostra de dissabte.
Una de les obres d’art digital que es veurà a la mostra de dissabte. | Martin Blanco
El proper dissabte, Martin Blanco presentarà a l’Era d’Ordino La moderna aroma de la vida. La mostra, que s’inaugurarà a partir de les tres de la tarda, està composada per una vintena d’obres entre la que consten des d’obres digitals de gran format fins a poemes.
 
L’espai d’exposicions ordinenc  torna a obrir les seves portes aquest dissabte per presentar les darreres creacions de Martin Blanco, inspirat en aquesta ocasió per la modernitat i la relació de la societat amb la tecnologia. D’aquesta manera, l’artista digital i tradicional vol analitzar a través de la nova sèrie com ha afectat la irrupció de les noves eines al nostre dia a dia, en el marc de la nostra interacció amb les persones que ens envolten i amb què ens comuniquem.
 
Vint obres, quatre modalitats / El desenvolupament tecnològic que indueix a la reflexió i creació de les obres és la mateixa eina de Blanco per desenvolupar les vint peces que composen l’exposició que acollirà l’Era. Un total de 13 obres d’art digital de gran format portaran l’espectador a conèixer el punt de vista de Blanco al respecte de la influència dels mitjans moderns en l’home i la seva quotidianitat. 
 
L’art digital dotarà en bona mesura la mostra, però es veurà complimentat per altres modalitats. La tan explotada i analitzada relació del social amb la innovació també ha estat analitzada pel creador a través de la lírica. Així, cinc poemes acompanyaran els 13 murals de 70x100 cm i, també, una creació audiovisual. Tanca la nova col·lecció una instal·lació.
 
Amb tot, i sense deixar de fer referència a l’aparició de les xarxes socials, Blanco fa reflexions com «abans el silenci tenia un altre valor», concloent que, abans, el silenci, «tenia valor». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT