PUBLICITAT

La Massana

La Massana Fogons es consolida amb 13 establiments de restauració

L’esdeveniment organitza la novena edició durant tot el mes d’octubre

Per EL PERIÒDIC

Una taula parada amb plats de la Massana Fogons.
Una taula parada amb plats de la Massana Fogons. | COMÚ DE LA MASSANA
Arriba la novena edició de la Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, juntament amb els restaurants de la parròquia i Acelma. La cita amb la gastronomia de la parròquia serà durant tot el mes d’octubre i es donarà protagonisme als productes de tardor.
 
Pel que fa a la participació dels restaurants, està força estabilitzada, amb 13 establiments, un més que en la passada edició. «Els restaurants ja saben que cada tardor tenen a la seva disposició aquesta campanya promocional i treballem plegats per donar a conèixer la variada i rica gastronomia dels nostres cuiners», va afirmar ahir el conseller massanenc Sergi Balielles.
 
Pràcticament, tots els establiments de la passada edició repeteixen experiència, ja que consideren que les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local, just abans de la temporada d’esquí. La Massana Fogons s’ha convertit així en un element dinamitzador de la restauració i en una marca coneguda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT