PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cinema protagonitzarà la 7a edició de Vivand

Entre els actes consta el sorteig de dos viatges als Estats Units

Per El Periòdic

El cartell amb què enguany s’anuncia el Dia Vivand.
El cartell amb què enguany s’anuncia el Dia Vivand. | ana/ j.r.
Del Hawaii Vivand passa en la seva setena edició al món del cinema. Si la temàtica no fos prou atractiva pel volum d’adeptes al setè art, enguany se sortejaran, a més, dos viatges a la Costa oest dels Estats Units.
 
El proper 8 d’octubre Escaldes-Engordany tornarà a celebrar un Dia Vivand que, amb l’objectiu d’incrementar l’assistència i participació, contindrà el sorteig de dos viatges per a dues persones a la Costa Oest dels Estats Units, relacionats amb la indústria cinematogràfica. Així, tal com informa l’agència ANA, es vol incentivar les compres i generar «un element dinamitzador amb la ciutadania», segons va informar la membre de la junta directiva de l’Associació de comerciants de l’Avinguda Carlemany i travesseres, Cristina Palmitjavila.
 
El pressupost d’aquesta edició se situa en 30.000 euros, en què l’aportació de l’Associació s’ha incrementat fins al 50%. «Això ha estat tot un èxit», va celebrar el cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, ja que per primer cop el pressupost s’ha dividit i hi participen uns 80 establiments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT