PUBLICITAT

La caminada contra el càncer inclou Meritxell per guanyar visibilitat

L’objectiu és com a mínim igualar la recaptació del 2015

Presentació de la caminada contra el càncer.
Presentació de la caminada contra el càncer. | ANA
La 3a caminada contra el càncer organitzada per Assandca tindrà lloc el 23 d’octubre i amplia el seu recorregut aprofitant el tancament de l’avinguda Meritxell per incloure aquest tram i donar-li una major visibilitat a la malaltia i a l’associació. L’any passat van participar 1.008 persones i ara l’objectiu és com a mínim igualar la recaptació, que es destinarà al transport sanitari que desplaça els malalts de càncer a Barcelona per rebre tractament. El president d’Assandca, Josep Saravia, va explicar ahir que actualment es fan entre 80 i 90 viatges mensuals, i va lamentar que encara hi hagi molta gent que li costi demanar ajuda a l’associació. De manera paral·lela, hi ha previst per al 19 d’octubre (Dia contra el Càncer de Mama) una activitat de recaptació de diners que encara està per concretar, i que ajudarà a l’adquisició d’uns barrets que preveuen la caiguda del cabell.
Assandca, amb la col·laboració de Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère, ha organitzat la caminada coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella i que pretén consolidar-se perquè sigui un esdeveniment anual. En aquesta ocasió, el recorregut s’amplia al voltant de 300 metres i aprofitarà el tancament de l’avinguda Meritxell per desviar la direcció i donar-li una major visibilitat a la malaltia i a l’associació.

samarretes / La participació de la ciutadania ha anat augmentant notablement passant de les 700 persones de la primera edició a les 1.008 de l’any passat. Per aquesta ocasió s’han fet 1.000 samarretes incloses amb la inscripció que es podrà fer a partir del dilluns 10 d’octubre al departament d’Atenció al Client de Pyrénées. El director de Màrqueting dels grans magatzems, Josep Serrahima, va voler fer una crida a tota la ciutadania perquè participin i contribueixin a la causa.
Els diners recaptats es destinaran, com s’ha fet amb les dues anteriors edicions, al transport sanitari. Saravia va explicar que els costos són molt elevats i cada vegada hi ha més gent que necessita aquest servei, i va  tornar a insistir en la necessitat que el servei de psicòlegs sigui finançat per la CASS.
De manera paral·lela, el 19 d’octubre (Dia contra el Càncer de Mama) hi haurà una acció solidària a la Farmàcia Galeno i Perfumeries Júlia que encara està per determinar, i que servirà per recaptar diners per subvencionar uns barrets que refrigeren el cap dels malalts de càncer i que preveuen la caiguda del cabell. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT