PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La trobada de grups de Taizé de Catalunya aplega 300 joves

La 10a edició de la jornada reflexiona sobre l’acollida i l’ajuda als immigrants

Per ESTEFANIA GRACIA

Joves participants de la trobada celebrada a la Seu d’Urgell.
Joves participants de la trobada celebrada a la Seu d’Urgell. | BISBAT D\'URGELL
La Catedral de la Seu d’Urgell va acollir dissabte l’acte central de la desena trobada de grups d’estil Taizé a Catalunya, que va aplegar unes 300 persones provinents de diferents localitats catalanes i també d’Andorra. 
 
Els joves van compartir una jornada de descoberta de l’entorn romànic i cultural de la ciutat urgellenca, i van poder reflexionar al voltant del sentit de l’acollida i de la solidaritat davant els immigrants. 
Segons el Bisbat d’Urgell, tots els participants es van mostrar molt contents de l’acollida dels voluntaris de la diòcesi i del desenvolupament de les activitats. 
 
Una jornada dinàmica / La jornada va començar amb un petit refrigeri ofert als participants i les acreditacions pertinents a l’església del Seminari. El delegat de Joventut, Lluís Plana, i el coordinador del grup de Taizé a Urgell, Ivan Ayala, van donar la benvinguda als presents. Després es van iniciar les activitats i dinàmiques preparades. 
 
Al migdia, al Parc Olímpic del Segre, els participants van fer dinàmiques de reflexió i van menjar, i a la tarda, van seguir les dinàmiques a la Catedral i a l’espai Nougrapats. A les 17:30 hores, l’acte central, obert a tothom, va reunir també molts veïns de la ciutat de diverses generacions a la Catedral de Santa Maria. 
 
L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, va dirigir unes paraules als assistents per posar en relleu les vinculacions existents entre aquesta comunitat i el poble català. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT