PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu aposta per la producció ecològica i de proximitat

La Fira de Sant Ermengol tindrà 20 parades amb aliments del Pirineu

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la fira ecològica.
Cartell de la fira ecològica. | AJUNTAMENT LA SEU D\'URGELL
La Fira de Sant Ermengol d’enguany té com a gran objectiu esdevenir durant el pròxim cap de setmana del 15 i 16 d’octubre l’aparador del sector de la producció ecològica i de proximitat del Pirineu. 
Per aquest motiu, a més de seguir oferint als visitants l’Espai Tast Km0-Gustum a càrrec de l’associació de productors Menja’t l’Alt Urgell i la Mostra Culinària del programa Aliments del Territori i Tu de la Diputació de Lleida, la firà fa un pas més enllà amb la celebració de la 1a Fira de Productes Ecològics del Pirineu (PEP). La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat del Consistori urgellenc, Mireia Font, va explicar ahir  que davant «la manca d’una fira d’aquestes característiques al Pirineu, des de l’ajuntament iniciem aquesta nova línia emplaçant-la al carrer dels Canonges amb la intenció de dinamitzar aquest carrer i que alhora pugui convertir-se en un nou atractiu pels visitants de la Fira de Sant Ermengol». 
 
En aquesta primera edició de la Fira de Productes Ecològics del Pirineu es podran trobar més de 20 parades de productors i comercialitzadors de productes ecològics pirinencs. Tots aquests productors i comercialitzadors gaudeixen del segell de certificat ecològic tant del producte que elaboren com del producte que tenen a la venda.
 
Aquesta primera fira està organitzada per l’ajuntament urgellenc, amb el suport del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (Idapa). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT