PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sessions ‘low cost’ el 24, 25 i 26 d’octubre als cinemes illa Carlemany

Durant aquest tres dies s’hi podrà veure qualsevol producció de la cartellera per 2,90 euros

Per El Periòdic

Una sala dels cinemes illa Carlemany, en un acte celebrat fa un parell d’anys.
Una sala dels cinemes illa Carlemany, en un acte celebrat fa un parell d’anys. | Àlex Lara
Cinemes Illa Carlemany organitzarà els pròxims dies dilluns 25, dimarts 25 i dimecres 26 d’octubre el FestAndCine, una iniciativa afavoridora al públic que consisteix a veure qualsevol pel·lícula de la cartellera per 2,90 euros. Tres dies de sessions low cost que, com és habitual, permetrà comprar les entrades in situ, a les mateixes taquilles, o també per internet.
 
Per a aquells que ho vulguin fer online, caldrà que esperin a que el divendres anterior surti la cartellera d’aquella setmana. Llavors caldrà fer click a sobre de l’hora desitjada a la que un vulgui veure la pel·lícula i se li obrirà un mapa amb els seients, perquè pugui escollir el que desitgi i confirmar la compra.
 
Setmana de Festa / Aquests tres dies de poder veure pel·lícules amb una tarifa reduïda en més d’un 50% és la segona que es fa al Principat, després de la viscuda el passat mes de maig. La iniciativa està copiada d’Espanya, on dues vegades a l’any –habitualment al maig i a l’octubre– es celebra la batejada com Festa del cine i Andorra ha creat la seva pròpia, amb el consentiment de les distribuïdores, vist l’èxit que està tenint al país veí del sud. 
 
Per a aquella setmana s’espera mantenir la superproducció Inferno, que entra avui en cartellera, a més d’altres que també es mantenen i de les dues o tres estrenes que hi ha habitualment cada setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT