PUBLICITAT

La Massana

Les noves activitats impulsen un 30% les vendes a Pal-Arinsal

Els Mundials i la Copa del Món atreuen més visitants francesos

Per El Periòdic

Un usuari creua el nou Parc de les Cordes de Vallnord Mountain Park.
Un usuari creua el nou Parc de les Cordes de Vallnord Mountain Park. | Ceci Bellomo
Dimecres de la setmana passada es va tancar la temporada d’estiu a Vallnord-Pal-Arinsal amb un 30,7% més de vendes en relació a l’estiu de l’any passat. Les claus d’aquest èxit rauen en les inversions realitzades en les noves activitats d’aventura, la consolidació de Vallnord Bike Park La Massana i l’èxit de la Copa del Món de BTT.
 
Des que va començar el passat més de maig, la darrera temporada d’estiu ha estat tot un èxit, també en relació a la despesa mitjana que han realitzat els clients –veient-se el sector de la restauració com un dels principals afavorits per l’avinentesa. La incorporació d’una renovada oferta culinària i un temps molt benèvol han estat els factors clau per a l’augment de la facturació en restaurants i bars –sobretot gràcies a les terrasses.
 
Les novetats per les que va apostar el camp de neu consisteixen en el parc de cordes i el kàrting elèctric de Vallnord Mountain Park. Pel que fa a Vallnord Bike Park, es consolida el seu prestigi a nivell internacional i veu reforçada la seva imatge, sobretot gràcies als Mundials que van celebrar-se el 2015 i la Copa del Món d’aquest mateix estiu –moment en què van registrar-se més de 36.000 visitants únics, assolint-se els objectius establerts a principis de temporada.
 
Públic fidel / El perfil de client que assisteix a l’estació continua sent el mateix: famílies i joves. La majoria d’ells vénen expressament des d’Espanya –amb una clara majoria de catalans–, tot i que cada vegada estan arribant més francesos a causa dels Mundials i la Copa del Món.
 
Pel que fa al forfet anual Bike & Ski, es tracta del segon any consecutiu que es comercialitza. L’augment de més del 6% en la seva venda fins el dia 30 de setembre es veu afavorit per la competitivitat del preu i la variabilitat d’activitats que ofereix el producte.
 
En relació a la temporada d’hivern, l’estació no iniciarà la seva activitat fins el dia 2 de desembre si les condicions són les òptimes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT