PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà incorpora el ‘contactless’ a les targetes

El nou sistema de pagament permetrà els usuaris estalviar temps i guanyar en comoditat i seguretat

Per El Periòdic

Targetes de dèbit i crèdit de l'entitat bancària.
Targetes de dèbit i crèdit de l'entitat bancària. | ANA
Crèdit Andorrà incorpora el nou sistema de pagament contactless a totes les targetes, que permet comprar apropant-la al terminal del punt de venda (TPV) de l’establiment comercial. La nova tecnologia permet als usuaris estalviar temps i guanyar en comoditat i en seguretat. Aquesta iniciativa s’adreça a qualsevol client l’entitat bancària que tingui una targeta de crèdit o de dèbit –excepte la Cybertargeta. 
 
El funcionament és còmode i ràpid, tal com indiquen des de l’entitat: primer es tecleja l’import de la compra al TPV contactless, seguidament, el client acosta la targeta contactless al terminal i, de manera automàtica, es produeix el pagament i s’imprimeix una còpia de l’operació. En el cas que l’import superi els 20 euros s’afegeix un pas addicional per motius de seguretat: després d’acostar la targeta al TPV, el client haurà d’introduir el número secret PIN per validar l’operació.
 
QUALSEVOL TIPUS DE TPV / Les targetes funcionen a través de qualsevol tipus de TPV, tingui incorporat el sistema contactless o no, ja que en aquests darrers casos pot funcionar a través del xip o de la banda magnètica. A més, aquestes targetes tindran una marca lateral distintiva per facilitar-ne el seu ús a les persones amb problemes visuals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT