PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La primera cursa de Halloween preveu aconseguir 250 corredors

El tram és de 1.609 metres i la recaptació es destinarà a l’Associació Marc G.G.

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la primera cursa de Halloween, ahir.
Presentació de la primera cursa de Halloween, ahir. | ANA / J. R.
La primera cursa 1.609 metres de Halloween se celebrarà el proper 6 de novembre pels carrers d’Escaldes-Engordany amb l’objectiu d’aconseguir 250 corredors. El comú de la parròquia i els Amics de l’Atletisme han engegat aquesta primera edició de la marxa, que sortirà del carrer dels Veedors i recorrerà l’avinguda Carlemany per acabar al mateix carrer Veedors, amb un recorregut de 1.609 metres, l’equivalent a una milla urbana, segons informa l’ANA. 
 
El conseller d’Esports d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, va destacar ahir durant la presentació de l’esdeveniment la vocació familiar de la cursa, ja que «aquesta serà una cursa divertida, amena i dirigida a totes a les edats, ja que volem que tothom hi participi i tindrà una vocació lúdica».
 
Les inscripcions a la cursa es podran fer al departament d’Esports d’Escaldes-Engordany i tindran un cost de dos euros per dorsal. A més, la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Marc G.G., que també participarà de forma activa en la cursa. Tanmateix, al llarg de la marxa hi haurà diferents sorpreses i actuacions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT