PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Vivint la cultura’ s’inicia amb noves mirades d’art

El primer taller preveu apropar els ciutadans als espais culturals d’Escaldes

Per EL PERIÒDIC

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany
Centre d'Art d'Escaldes-Engordany | EL PERIÒDIC
Vivint la Cultura s’inicia aquest dissabte amb el primer dels set tallers de la temporada dissenyats des de la conjunció de l’Artteràpia i la teràpia Gestalt. Dits tallers volen ser un apropament dels ciutadans als espais culturals d’Escaldes des d’una perspectiva innovadora: fusionar cultura i desenvolupament social, segons ha tella el comú escaldenc. 
 
La proposta té com a eix vertebrador l’autoconeixement i el desenvolupament personal. Una nova manera d’acostar-se a aquests espais, de viure’ls i de concebre’ls des d’una experiència vivencial, explorant i connectant amb un mateix a través de l’art. El primer dels tallers serà al Centre d’Art d’Escaldes amb noves mirades i maneres de viure l’art i les exposicions que ofereix el centre. Els assistents faran una aproximació a la col·lecció de Josep Viladomat a través d’una visita vivencial on el públic podrà establir un diàleg personal i emocional amb l’obra exposada.  
 
El proper taller de la iniciativa tindrà lloc el 26 de novembre i se celebrarà a la l’Escola de música per explorar el so i la música de lo quotidià. Els assistents podran formar part de l’experiència sonora «basada en la senzillesa i la capacitat d’experimentació dels ritmes que posseïm», segons ha destacat l’organització.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT