PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-19 debuta amb Israel a la fase de classificació per l’Europeu

Lucendo assegura que «no renunciarem a res» contra qualsevol dels tres rivals

Per JOAN JOSEP BLASCO

Lucendo, dirigint un entenament de la sub-19 a la Borda Mateu.
Lucendo, dirigint un entenament de la sub-19 a la Borda Mateu. | FAF
Andorra torna a acollir una fase de classificació per a l’Europeu en categories inferiors. Si la setmana passada va fer-ho en sub-17, aquest és el torn del sub-19. El torneig comença avui i la selecció dirigida per Jesús Julián Lucendo surt amb ganes de tenir un paper reeixit.
 
La convocatòria està formada per Francisco Pires, Iker Àlvarez, Roberto Gomes, Èric Pelfort, Marc Cabanes, Èric de Pablos, Miguel del Castillo, Aaron Ruiz, Jordi Aáez, Àlex Martínez, Miguel Torres, Adri Gallego, Joan Cervós, Ricard Fernàndez, Albert Grau, Cristian Garcia, Francisco Pomares i Sergi Suàrez. Entre aquests destaquen jugadors com Àlex Martínez i Aláez, que s’han estrenat recentment amb l’absoluta. Fins i tot bona part d’aquests jugadors ja han debutat també amb la sub-21.
 
Avui Andorra juga contra Israel a l’Estadi Comunal (16.00 hores). L’hebrea és una selecció «molt física. La seva virtut és que té un joc molt ofensiu i ràpid. Pressionen a tot el camp». L’altre matx serà al Centre d’entrenament de la FAF (11.30 hores) entre Liechtenstein i Escòcia. Precisament aquest partit servirà per conèixer les característiques dels rivals. En aquesta fase «no renunciarem a res. Juguem a casa i tenim un grup de jugadors humil, treballador i compromès», assegura Lucendo, remarcant que «juguem a la contra. Això no canviarà sinó és que l’equip contrari ens deixa portar el ritme del partit».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT