PUBLICITAT

Andorra La Vella

Abcàsia es fixa en la gestió turística i comercial d’Andorra

El país caucàsic s’interessa pels visitants de neu

Per ESTEFANIA GRACIA

Les cambres d’Abcàsia i Andorra signen un conveni de col·laboració.
Les cambres d’Abcàsia i Andorra signen un conveni de col·laboració. | MARICEL BLANCH
Les Cambres de Comerç d’Andorra i Abcàsia van signar ahir un conveni de col·laboració per establir relacions comercials i turístiques entre ambdós països. 
 
Segons el representant del sector turístic de la cambra andorrana, Patrick Toussaint, dit acord es va realitzar «a petició» del mateix país caucàsic. A més, des de la cambra del Principat es valora molt positivament l’interès forà, ja que «com més gent ens conegui a l’exterior millor», va matisar Toussaint. 
 
El representant andorrà també va destacar que la cambra d’Abcàsia s’ha interessat sobretot en la gestió turística i comercial del Principat, ja que «tot i ser un país petit, sap tractar molt bé als turistes i es capaç de rebre’n uns nou milions a l’any», segons va puntualitzar el president de la Cambra de Comerç d’Abcàsia, Gennady Gauliya.
 
Interès en la neu / Dins del turisme, la cambra estrangera «s’ha interessat sobretot pel de neu ja que ells també tenen muntanyes i oportunitats de desenvolupament similars a les del nostre país. A més, molts esquiadors russos han vingut a les pistes del Principat», va remarcar Toussaint. 
 
El representant també va remarcar que Abcàsia es considera un país «petit. Té prop de 300.000 habitants i durant l’estiu acull més de dos milions de turistes». En aquest sentit, «s’ha fixat en Andorra, ja que el turisme que rep no és comparable amb altres territoris més grans com Espanya o França». 
 
Per ara, el conveni signat se centrarà en aportar informació i conèixer les característiques de cada cambra per poder realitzar posteriors col·laboracions i establir futures visites. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT