PUBLICITAT

Andorra La Vella

La part alta de Meritxell serà per a vianants a petició dels comerciants

La prohibició de circular amb el vehicle s’estableix només durant la tarda d’avui

Per EL PERIÒDIC

Diversos vianants passegen per l’avinguda Meritxell.
Diversos vianants passegen per l’avinguda Meritxell. | EL PERIÒDIC
El Comú d’Andorra la Vella, a petició de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell, ha autoritzat de manera excepcional que la part alta de l’avinguda (entre el Pont de la Rotonda i el carrer Doctor Molines) sigui per a vianants durant el dia avui entre les 16.00 i les 22.00 hores. 
 
La mesura s’ha pres amb l’objectiu de permetre el pas d’una cercavila organitzada per Andorra Turisme amb motiu de l’Andorra Shopping Festival. D’aquesta manera, el comú atén parcialment la demanda de l’associació, «que havia sol·licitat el tancament els tres dies del Pont (dissabte, diumenge i dilluns), per evitar complicacions en la gestió del trànsit», segons ha informat el mateix comú.
 
En diverses ocasions els comerciants i establiments de la parròquia s’han queixat pel fet que gairebé sempre es concentrin les festivitats als carrers més centrals de la capital, com l’Avinguda Meritxell. I en aquesta ocasió, les activitats i espectacles de l’Andorra Shoppin Festival tornaran a tenir com a escenari Principal les avingudes més transitades. 
 
300 places d’aparcament / Tanmateix, «l’agilització dels treballs de desmuntatge de la Fira d’Andorra la Vella», segons ha destacat el comú de la parròquia, «permet assegurar» que avui ja estaran operatives unes 300 places a l’aparcament del Parc Central, coincidint amb l’inici del Pont de Tots Sants i l’Andorra Shopping Festival, uns dies en què s’espera una elevada afluència turística i on es preveu que es requerirà un gran nombre d’aparcaments. 
 
Això representarà gairebé un 60% de les 540 places que ofereix habitualment aquesta infraestructura que actualment està parcialment ocupada per les instal·lacions de la Fira de la capital. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT