PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una operació tornada més tranquil·la de l’habitual

La sortida de vehicles del Principat ha quedat repartida entre ahir i avui

Per El Periòdic

Trànsit dens al centre de la ciutat durant el pont de Tots Sants.
Trànsit dens al centre de la ciutat durant el pont de Tots Sants. | Emilio Prenas
Després d’un pont que ha coincidit amb l’Andorra Shopping Festival i que ha acollit una gran quantitat de turistes, l’operació tornada no ha suposat embussos greus a cap de les dues sortides del país –tant la del riu Runer com la del Baladrà.
 
En total, a França s’han registrat un màxim de dos quilòmetres de cues entre les 12 i les 13.45 hores del migdia i a la frontera espanyola no s’ha arribar als dos quilòmetres i mig, en aquest cas des de les 10 del matí fins passades les tres de la tarda, segons va informar el Centre Nacional de Trànsit. Aquestes dades reflecteixen una tornada «ben tranquil·la» que no ha suposat gaire embolic a nivell de trànsit.
 
Un total de 58.000 vehicles han entrat al país des de dissabte, quan es van registrar les cues més importants. La xifra total supera la de les mateixes dates de l’any passat, pel fet que la festivitat va caure en diumenge. Els aparcaments de les zones cèntriques, per la seva banda, han estat gairebé plens al llarg de tots aquests dies i les dificultats per estacionar han estat relativament importants.
 
A l’àrea de Mobilitat, cal destacar, es podien consultar les previsions de les hores amb més densitat viària amb antelació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT