PUBLICITAT

Canillo

La ‘Cambra Romànica’ acull el Quartet Sound Boulevard

L’acte tindrà lloc aquest dissabte a l’església de Sant Pere del Tarter

Per EL PERIÒDIC

Església de Sant Pere del Tarter.
Església de Sant Pere del Tarter. | EL PERIÒDIC
El segon concert de la primera edició del cicle Cambra Romànica tindrà lloc aquest dissabte a l’església de Sant Pere del Tarter a les cinc de la tarda i anirà a càrrec del Quartet Sound Boulevard, amb els violins Sergi Claret i Carlos Montfort, la viola Joaquim Badia i el violoncel Monolo Martínez.
 
El departament de Cultura del Comú de Canillo ha organitzat dit esdeveniment amb la voluntat de relacionar la difusió de la música de cambra amb el patrimoni d’esglésies de la parròquia. D’aquesta manera, cinc petites i mitjanes esglésies romàniques o d’estil romànic de Canillo aniran acollint la primera edició del cicle per oferir diverses audicions de música clàssica interpretada per petites formacions musicals del país.
 
Concerts gratuïts / El cicle de concerts ja es va iniciar el passat dissabte i s’estendrà fins el darrer cap de setmana de novembre amb la combinació de grups de cambra nacionals i estrangers, amb formats professionals i amateurs. Tots els concerts són gratuïts però, degut a les dimensions reduïdes de les esglésies, cal fer reserva prèvia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT