PUBLICITAT

Andorra la Vella

El grup liberal no impulsarà la moció sense abans estudiar-la

Costa supedita engegar la proposta del partit als propers actes parlamentaris

Per marisa da costa

El conseller liberal Ferran Costa.
El conseller liberal Ferran Costa. | Tony Lara
El Grup Parlamentari Liberal té la proposició de moció de censura que  li arribava des de l’executiva de la formació a què pertanyen sobre la taula, però no la tirarà endavant, com a mínim els propers dies. 
 
El conseller general Ferran Costa va supeditar l’impuls d’aquesta mesura per fer caure el Govern d’Antoni Martí a la consecució de les compareixences que el Consell General acollirà les properes setmanes. La principal agrupació a l’oposició ha «recollit l’encàrrec», que «ara es troba en «el període de valoració», segons va assenyalar costa. Preguntat sobre quan es podria engegar la proposta arribada des del partit, Costa va apuntar al «calendari feixuc» que s’aveïna i que, considera «pot marcar moltíssim el que passi justament a nivell parlamentari».
 
El polític va fer referència a la participació de Jaume Bartumeu, Toni Martí i Carles Fiñana a les properes reunions de la comissió de vigilància i prevenció de risc per a l’estabilitat financera. «A conseqüència del que pugui passar anirem modulant el posicionament del grup parlamentari». A banda de les aparicions a la reunió i del «consell amb preguntes» que ha de tenir lloc la setmana vinent, Costa va ressaltar la necessitat de cautela.
 
El parlamentari liberal va tancar el tema afirmant com a portaveu dels seus companys que «ens agrada fer la feina amb rigor i responsabilitat», que va, afegir «de manera unànime penso que tenim tots i cadascun de nosaltres» amb la seva tasca i, més, tenint en consideració els fets d’importància cabdal les properes dates». Són aquests esdeveniments els que finalment acabaran per determinar quina seràla posició dels representants al Consell General: acceptar la proposta de l’executiva de Liberals d’Andorra de fer caure el Govern demòcrata o bé desestimar la proposta, en vista de la falta d’opcions actual. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT