PUBLICITAT

Marràqueix

Andorra es compromet a favor de l’acció climàtica a Marràqueix

La trobada constituïa la 22a reunió de la Conferència de les Parts COP22

Per El Periòdic

Estació meteorològica encarregada de la medició de l'aire.
Estació meteorològica encarregada de la medició de l'aire. | Tony Lara
Andorra ha exposat davant la comunitat internacional la seva situació pel que fa a les emissions de gasos d’efecte hivernacle i les expectatives de mitigació d’aquests a la 22a reunió de la Conferència de les Parts COP22, celebrada a la ciutat marroquina de Marràqueix. La delegació andorrana va explicar les conclusions de l’informe BUR1, que recull la situació nacional pel que fa a les emissions de gasos i les accions que s’estan duent a terme per mitigar-les.
 
El primer document d’aquest tipus va lliurar-se al desembre de 2014 i va significar el primer exercici de comunicació del Principat d’aquest àmbit després de la seva adhesió a l’organisme internacional el 2011. L’exposició del document a la cimera significa l’intercanvi d’experiències amb la resta de països participants, els quals poden qüestionar i analitzar el document.
 
La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, intervindrà la setmana vinent en el plenari d’alt nivell previst per als pròxims dies 15 i 16.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT