PUBLICITAT

Oliana

Decomissats 11.500 euros en perfum de contraban

El pressumpte infractor va ser detingut en un control a Oliana

Per El Periòdic

Perfums decomissats per la Guardia Civil, dilluns.
Perfums decomissats per la Guardia Civil, dilluns. | Guardia Civil
La Guàrdia Civil va denunciar un conductor de 56 anys i nacionalitat marroquina per possessió de productes de contraban. L’home duia en possessió perfums i colònies de diverses marques, no declarats i amb un valor d’11.552 euros.
 
Segons va comunicar l’Institut Armat, els fets es van produir dilluns passat al voltant de les 9 del vespre, quan els agents de la Secció Fiscal van aturar i inspeccionar un turisme amb matricula espanyola a la carretera C-14, al terme municipal d’Oliana. A l’interior del cotxe hi van localitzar 113 envasos de perfums i colònies –11.040 ml en total– de diverses marques. El gènere estava amagat als baixos del vehicle i sota els seients davanters. Els productes no havien estat declarats pel conductor i únic ocupant del turisme, que procedia del Principat on, suposadament, hauria adquirit els productes per a la seva venda il·lícita. Un cop intervingut, el material va ser posat a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.
 
Cal recordar que el volum màxim d’aquests productes que està permès entrar des d’Andorra sense declarar és de fins a 75 ml, en el cas de perfums, i de fins a 375 ml per a aigua de colònia, per persona i dia. D’aquesta forma es perpetua una de les problemàtiques més habituals en la frontera hispano-andorrana.
 
PRODUCTES A SUBHASTA / Pel que fa als productes que requisen les autoritats, cal recordar que es realitzen subhastes en diversos lots en què particulars i empreses poden presentar-se com a candidats per adquirir-los. Ahir mateix, EL PERIÒDIC va publicar l’oferta de 59 lots al pas fronterer de la Farga de Moles, per un valor de sortida de 214.000 euros. L’administració de la duana fa aquestes vendes al millor postor de manera periòdica per donar sortida a aquests productes, i els diners obtinguts van a l’administració de l’Estat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT