PUBLICITAT

Ordino

La Mostra gastronòmica compleix un quart de segle

350 comensals tasten les propostes gastronòmiques

Per El Periòdic

Un dels plats de la mostra, ahir.
Un dels plats de la mostra, ahir. | ANA / J.R.
Establiments, empreses i professionals van citar-se ahir al migdia al Centre de Congressos d’Ordino a la vint-i-cinquena edició de la Mostra gastronòmica d’Andorra. Aquesta, que va néixer amb l’objectiu de reivindicar l’identitat culinària del país, és també un aparador de les millors creacions dels cuiners del territori. En aquesta edició, van acollir-se un total de 350 comensals que van tastar les propostes dels diferents restauradors participants.
 
Des d’un clàssic arròs de muntanya a la innovació i creativitat d’unes mini-hamburgueses de peus de porc, mini coca de recapte amb llagostins o un carpaccio d’ànec amb fetge gras i vinagreta de mel i pinyons s’han citat a la Mostra gastronòmica d’Andorra. L’esdeveniment va complir 25 anys i va aplegar, a part dels nombrosos comensals, més d’una trentena d’establiments col·laboradors.
 
El conseller d’Administració, Comunicació, Comerç i Dinamització, Xavier Herver, va destacar que la Mostra «és una proposta destacada del comú a la que donaran continuïtat durant tot l’any amb un circuit gastronòmic». Segons el conseller, aquesta es tracta «d’una idea que portem al cap des d’inici del mandat, hem parlat amb algun restaurador i tothom està encantat amb la idea».
 
El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va qualificar l’assistència d’aquesta edició en termes de «xifres boníssimes» que constaten que la mostra és una «bona eina per vendre la gastronomia del nostre país».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT