Vuitè lloc màster-50 d’Emili Pérez a la Copa d’Espanya

El corredor de l'Sprint Club també obté una novena plaça e la Copa Catalana

Emili Pérez, en plena competició aquest cap de setmana.
Emili Pérez, en plena competició aquest cap de setmana. | Sprint Club
Emili Pérez va acabar vuitè en màster-50 a la quarta cita de la Copa d’Espanya de ciclocròs que es va disputar el diumenge passat a les Franqueses del Vallès, en una prova que va aplegar prop de 300 participants entre els quals també hi havia el seu company de l’Sprint Club Joan Delgado, que va obtenir el 44è lloc en màster-40.

El dia abans, a la Garriga, tots dos corredors també van prendre part en la tercera cursa de la Copa Catalana. Pérez va obtenir la novena plaça en màster-50 malgrat un inici accidentat i Delgado es va fer amb el 40è lloc en màster-40.

La Garriga també va ser la seu de la tercera cursa de promoció, amb representació de l’escola Purito. En benjamí van guanyar Anna i Martí Carreras, Gerard Lamelas va ser tercer i Roger Delgado quart; Gerard Mora va ser el vuitè aleví i Marc Delgado el desè; i Enric Bregolat va acabar el setè en infantil.