Jordi Rubio salva la UE després de fallar un penal

Pateixen per vèncer el Don Denis i un Lusitans que va acabar el partit amb vuit jugadors

Jordi Rubio.
Jordi Rubio. | El Periòdic
Els pronòstics es van complir a la vuitena jornada i els quatre primers van sumar tres punts més. Res d’estrany... Si no s’analitza el context. Va passar de tot. Començant per la UE, que va remuntar un 0-1 o el Lusitans, que va acabar amb vuit.

Jordi Rubio va ser el protagonista de l’UE-Engordany. Els d’Oger Canals es van avançar al minut 18 amb un gol de Liébana arran d’una falta de Ruiz que significava la segona groga. Els colomencs, amb deu més de 70 minuts, van remuntar de la mà d’un Jordi Rubio que va empatar amb una falta des de la frontal, més tard va fallar un penal i quan s’apropava el minut 90, de nou de falta donava els tres punts als d’Emiliano.

El Lusitans es va quedar amb nou al minut 69 en veure Acosta i Maciel dues grogues, quan vencia 0-1 amb gol de Luigi. Aguilar va fer el segon al 75, Bertran l’1-2 al 79 i al 91 Leo va veure la vermella. Però l’Ordino no va poder ni contra vuit.

El Don Denis va tenir prou amb un gol d’Iban Parra al minut 30 contra l’Encamp i el líder Tic Tapa Sant Julià va golejar el Jenlai per 9-0 amb tres gols de Villanueva, dos de Noah i un de Mateo, Fabio, Diego Marinho i Èric Rodríguez.